dimarts, 19 d’octubre del 2010

L'amistat per Laura Morillas





Què és l'amistat?


L'amistat és una relació entre dues persones, una de les relacions més comunes  que la majoria de les persones tenen a la vida.

L'amistat és un sentiment convingut amb una altra persona, on es busca confiança, consol, amor i respecte. És un vincle molt especial entre dues persones que són amics.
( Amic prové del grec significa " sense el meu jo " .)



*Per a mi l'amistat és molt important, tenc la sort de tenir dues molt bones amigues al meu costat, que mai no m'abandonen i sempre em donen suport en tot.


L'amistat és com una relació amorosa. Si no la cuides, ni l'ajudes quan ho necessita, no durarà gaire. En canvi les bones amistats són aquelles que estan tant pel que és bo com per que és dolent. Com diria "El petit príncep": és el temps que perds en la rosa el que la fa important...

8 comentaris:

  1. Esta way! porque describe bien el concepto de la amistad xD.ADEU.

    ResponElimina
  2. La amista es importante hasta que ves con tus propios ojos que no lo es tanto.

    ResponElimina
  3. Crec que valorar l'amistat és molt important i tenir en compte que d'amics n'hi ha pocs. És millor tenir-te pocs i bons que molts i no tan bons. Alícia, l'amistat sempre és important, ara que és veritat que te'n pots endur decepcions de persones que pensaves eren amigues. Enhorabona per l'escrit Laura.

    ResponElimina
  4. Podras tener amigos, conocidos.. pero creo que mejor mejor mejor amigo y que siempre te este ajudando en todo, creo que gente asi ya no hay.

    ResponElimina
  5. Sí que n'hi ha Alícia, algun dia t'arribarà... Però hi has de creure.

    ResponElimina
  6. M'ha agradat tot el que has dit de l'amistat.
    un besitto :)(L)

    ResponElimina
  7. amigos-amigos hay! porque amigos de verdad solo los puedes contar con los dedos de una mano, después seran conocidos.
    Lo que en este mundo hay de todo...

    ResponElimina
  8. Tot el que has dit m'ha agradat bastant esper que mos surtí molt bé a noltros :) Un besiinn!

    ResponElimina